香港滑雪論壇  
返回   香港滑雪論壇 > 滑雪旅遊區 > 滑雪場資料

通知

主題工具 顯示模式 Google 翻譯
舊 2008-05-31, 14:24   #1
leogcat
初級會員

註冊日期: 2008-05-31
leogcat 是普普通通的會員
世窗儲物架

請問師兄師姐, 知唔知而家入會做會員, 就會有儲物位置分配呢?
我是初學者黎架, 想買塊SB擺響世窗, 可以練習多d
如果無儲物位, 可能就咁上去借板玩就算....
leogcat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 2008-05-31, 18:28   #2
Benny
初級會員

Benny 的頭像

註冊日期: 2008-05-19
Benny 正向着好的方向發展
儲物位就full哂,不過依家仲係世窗做緊會員(有交會費)從新登記.
跟住要等管理層做野.
或者上去借板玩住先,又可以慢慢先買板.
Benny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 2008-05-31, 22:05   #3
leogcat
初級會員

hi benny, 咁即係我而家去入會都唔會有位擺板囉, 係唔係咁既意思呀?
thanks
舊 2008-05-31, 22:50   #4
SteveX1120
初級會員

SteveX1120 的頭像

註冊日期: 2008-05-20
住址: 香港
SteveX1120 是普普通通的會員
係!真係冇位啦
SteveX1120 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 2008-05-31, 23:10   #5
leogcat
初級會員

oh no....:(
咁你地平時點帶板上去定借板, 抑或你地本身有位擺?
如果次次帶上去會唔會太重呢...
舊 2008-05-31, 23:54   #6
sushi112
初級會員

註冊日期: 2008-05-22
sushi112 是普普通通的會員
咁放衫放鞋的儲物架有位嗎?
sushi112 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 2008-06-01, 10:39   #7
SteveX1120
初級會員

作者: leogcat 查看文章
oh no....:(
咁你地平時點帶板上去定借板, 抑或你地本身有位擺?
如果次次帶上去會唔會太重呢...
我本人有個位擺:D你可以試下上去借板玩一兩次先,
熟在個環境你就自然知道應該點做架喇!
如果次次帶上去就好睇個人啦,
我識有個師兄次次自己帶上去架
作者: sushi112 查看文章
咁放衫放鞋的儲物架有位嗎?
放衫、褲o既都可以講有位;)但鞋通常同板一齊放喎!
舊 2008-06-04, 21:35   #8
sushi112
初級會員

註冊日期: 2008-05-22
sushi112 是普普通通的會員
放衫、褲o既都可以講有位;)但鞋通常同板一齊放喎![/quote]

咁放衫,褲係咪另外有一個儲物櫃架?:p
sushi112 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 2008-06-05, 01:18   #9
SteveX1120
初級會員

作者: sushi112 查看文章
放衫、褲o既都可以講有位;)但鞋通常同板一齊放喎!
咁放衫,褲係咪另外有一個儲物櫃架?:p[/quote]
o向屋仔裡面有兩個鐵架比會員放衫、褲o既

書籤

主題工具
顯示模式

發文規則
不可以發表新主題
不可以發表回覆
不可以上傳附件
不可以編輯自己的文章

啟用 BB 代碼
論壇啟用 表情符號
論壇啟用 [IMG] 代碼
論壇禁用 HTML 代碼
論壇跳轉

所有時間均為香港時間。現在的時間是 12:04

Hong Kong Snowboard & Ski Association